TJÄNSTER

Köp Ditt Körkort

Köp ditt svenska körkort, hur du köper ditt körkort i prefekturen, köp ditt svenska körkort i prefekturen, köp ett belgiskt körkort, köp ditt körkort i Polen, köp ditt europeiska körkort. Vi har utformat ett system som garanterar total anonymitet, vilket gör att du kan ha god status vid inspektion så att du kan köra i fred och inte har något att oroa dig för.

Vi tillåter våra kunder att köpa sitt körkort i prefekturen och att köra snabbt tack vare ett accelererat körkort. Men ingenting hindrar dem från att, när bil- eller motorcykellicensen är i hand, ta några timmars ytterligare körlektioner i Frankrike, det är inte förbjudet. Det kommer att bli så mycket mer effektivt att du inte längre kommer att vara under testets stress.

Vi kan rekommendera bra körcentra runt dem till våra kunder, där de kan lära sig körförmåga för sin säkerhet.

Körkort A1, A2, A, AM För att cykla har du tre typer av körkort: A1, A2 AM eller ett körkort. Tvåhjuliga mopeder (kategori L1e) vars konstruktionshastighet inte överstiger 45 km / h och vars förskjutning är mindre än eller lika med 50 cm³.

Körkort B1, B, BE och B96. B-licensen är den mest kända och mest erhållna licensen, eftersom den är den som tillåter körning av vanliga bilar.

Körkort C och C1 Körkortet C är det licens som mest efterfrågas av yrkesverksamma, eftersom det gör det möjligt att köra “lastbilar” eller fordon som används för att transportera saker på egen hand (för professionell transport, dock det är nu nödvändigt, förutom C-tillståndet, även CQC-varor).

Körkort D och D1 Körkort D tillåter körning av motorfordon för transport av personer med ett antal platser som är större än 9, inklusive förarens (buss), men endast för eget bruk.

PASSPORT

Vi erbjuder legitima, uppdaterade biometriska svenska pass till kunder i Sverige och runt om i världen. Dina resebehov garanteras med våra svenska pass som vi erbjuder våra kunder. Vi rekommenderas alltid av de kunder vi betjänar. Pass som vi erbjuder är registrerade i den svenska databasen och gäller i alla svenska flygplatser och runt om i världen.

När det gäller svenska pass måste du först visa upp ett identitetsdokument innan du ansöker om pass. Vi hänvisar till samma förfarande som en begäran om ett identitetsdokument som vi kan tillhandahålla dig för att få ditt pass. Ett pass är ett viktigt dokument för alla svenska medborgare som vill lämna EU och vi är här för att underlätta det för våra kunder.

Vanliga frågo

Förarkortet utfärdas vanligtvis inom två veckor efter att tjänsten har begärts och betalningen har bekräftats, genom att välja hög leveransprioritet genom formuläret. Du kan ansöka om tillstånd inom 7 arbetsdagar. Detta kommer att resultera i en kraftig ökning av det totala priset.
Betalning begärs i förväg för tjänsten, eftersom övningarna, synundersökningen, kostnaderna för tentorna, guiderna för att lära sig att köra måste registreras (uppenbarligen med falska datum), och vi kan inte täcka dessa kostnader på vår bekostnad. så kontakta oss inte för att begära betalning efter leverans
Vi använder endast mycket säkra och icke-spårbara betalningsmetoder för kundens och vår säkerhet, den betalning vi använder mest, och genom kryptovaluta, t.ex. bitcoin.
Licensen registreras i den motorisering som ligger närmast din position. Om du till exempel är i Stockholm kommer det att registreras via en motoriseringsfilial i Stockholm för att göra genomförandet av ditt körkort så transparent som möjligt.
När du skickar ditt dokument skickar vi dig också en verifieringsdiskett, en telefonkod och en länk till en databas som du kommer att använda för att verifiera dokumentets äkthet. Med verifieringsdisketten kommer du att kunna se all din information lagrad i det förmodade databassystemet. Att visa din information i systemet innebär att ditt dokument är ett faktiskt dokument. Därför måste du lagligt använda dokumentet.
Alla licenser vi tillhandahåller kostar mellan praxis och service mellan högst 860 euro och 2100 euro. Kostnaden varierar beroende på vilken typ av licens som krävs och särskilt den lokala motoriseringen närmast ditt hem där du behöver registrera dig. I sällsynta fall kan det kosta mer än det ovan nämnda taket.

Körkortet kommer att utfärdas till dig med totalt 20 poäng, flexibelt om motorvägskoden inte följs.

Licensen skickas med rekommenderad post (leveranstid 1 till 2 dagar) till den adress du anger i formuläret för att skicka begäran. Du kommer också att få en uppföljning för att kontrollera status för din försändelse.
Av denna anledning använder vi betalnings- och kontaktmetoder för att upprätthålla kundens konfidentialitet och maximala konfidentialitet.
Vi är professionella inom detta område och har gjort det i flera år med 100% framgång. Förutom vittnesmål från våra kunder kan du besöka vår webbplats för att se några exempel på dokument och exempelvideon. Vi får minst 2-7 beställningar varje dag från kunder runt om i världen och de rekommenderar alltid våra tjänster till andra när de får sina dokument. Så var säker på vår legitimitet.